0 0

  • تاریخ : 1399/7/16
  • بازدید : 14
امتیاز 0.00 از 0
پرسش و پاسخ

سلام . آقای دكتر لامعی من به دلیل كانسر سینه سمت چبم مجبور به تخلیه كامل سینه ام شدم كه جراحم همان زمان برایم پرتز را گذاشت ولی به دلیل اینكه سرطان از نوك سینه ام شروع شده بود مجبور به برداشتن نوك سینه و هاله سینه ام شدن در حال حاضر می خواستم بدونم شما برای من می توانید پیوند نوك سینه و هاله سینه را انجام بدهید

پاسخ

با سلام بله عمل بازسازی نوک سینه قابل انجام هستش عملی هستش که پیچیده است یه مقداری ولی قابل انجام هستش 

امتیاز دهید :
به اشتراک بگذارید :

گزارش

نظرات کاربران

نظر دهید

تماس سریع